hacerr Üye

Mesaj Sayısı: 992 Rep Gücü: 1266 Başarı Sistemi: 26 Yaş: 16 Cinsiyet: Kayıt tarihi: 11/05/09 Lakap: çok hastayım ya hemde çookkk Zodyak: çin astrolojisi: Doğum tarihi: 15/04/96 Nerden: müjgan gönül fan sitesinden İş/Hobiler: öğrenci/futbol oynamak
 | Konu: DİLA & TARIK su & çiçek Çarş. Nis. 21, 2010 9:08 am | |
| [dailymotion]
çiçek ve su klipp Yükleyen YIGITHALIME. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.[/dailymotion] arkadaşlar bu video samanyolufanlarinda dilayı çok seven yigithalime arkadaşım yaptı onun izniiyle siznle paylaşmak istedim beyenceğinize eminmm |
|
berfucu Administator

Mesaj Sayısı: 2800 Rep Gücü: 3243 Başarı Sistemi: 187 Yaş: 23 Cinsiyet: Kayıt tarihi: 06/07/09 Zodyak: çin astrolojisi: Doğum tarihi: 25/09/88 Nerden: berfu kartanem <3 Yorum: Hayatta bir amacı olmalı insanın...
 | Konu: Geri: DİLA & TARIK su & çiçek Cuma Nis. 23, 2010 10:08 am | |
| hacercim paylaşım için çok teşekkürler yiğithalimenin de ellerine yüreğine sağlık klip çok başarılı sözler ve resimler çok uyumlu şiir çok anlamlı klip boyunca aklıma tarığın 72-73. bölümlerdeki hali geldi dilayı durdurmak için seni seviyorum demekten başka birşey yapmadı sürekli kendini tekrar etti durdu hakkını yememek lazım başında çok dert vardı babasını bulmaya çalışması da cabasıydı dilanın köyü terketme isteği bende daha büyük bir tepki yarattığı için tarığa çok kızamıyprdum işin açıkçası sözün özü sadece söz değil eyleme dökmek gerek içindekini misal dila tarığı sevdiğini ona 2 sezon boyunca yalnızca bir kez söylemiştir(bölüm 72) ama sevgisi için yaptıklarını haddi hesabı yoktur  |
|
hacerr Üye

Mesaj Sayısı: 992 Rep Gücü: 1266 Başarı Sistemi: 26 Yaş: 16 Cinsiyet: Kayıt tarihi: 11/05/09 Lakap: çok hastayım ya hemde çookkk Zodyak: çin astrolojisi: Doğum tarihi: 15/04/96 Nerden: müjgan gönül fan sitesinden İş/Hobiler: öğrenci/futbol oynamak
 | Konu: Geri: DİLA & TARIK su & çiçek Cuma Nis. 23, 2010 10:36 am | |
| | berfucu demiş ki: | hacercim paylaşım için çok teşekkürler yiğithalimenin de ellerine yüreğine sağlık klip çok başarılı sözler ve resimler çok uyumlu şiir çok anlamlı klip boyunca aklıma tarığın 72-73. bölümlerdeki hali geldi dilayı durdurmak için seni seviyorum demekten başka birşey yapmadı sürekli kendini tekrar etti durdu hakkını yememek lazım başında çok dert vardı babasını bulmaya çalışması da cabasıydı dilanın köyü terketme isteği bende daha büyük bir tepki yarattığı için tarığa çok kızamıyprdum işin açıkçası
sözün özü sadece söz değil eyleme dökmek gerek içindekini misal dila tarığı sevdiğini ona 2 sezon boyunca yalnızca bir kez söylemiştir(bölüm 72) ama sevgisi için yaptıklarını haddi hesabı yoktur  |
birşey eğil berfu ablacım beyendiğin içn onun adına çok tşk ederimmm |
|
vildankarahisar Üye

Mesaj Sayısı: 92 Rep Gücü: 128 Başarı Sistemi: 9 Yaş: 18 Cinsiyet: Kayıt tarihi: 23/04/09 Zodyak: çin astrolojisi: Doğum tarihi: 07/02/94 Nerden: Düşler diyarı..
 | Konu: Geri: DİLA & TARIK su & çiçek Cuma Nis. 23, 2010 4:37 pm | |
| çok güzel olmuş.. su ile çiçek.. ne kadar da doğru bir benzetme.. ( hikayede onlara yazılmış sanki yada onlar hikayeye.. )  burda bizlerle paylaştığın için teşekkürler hacire |
|
hacerr Üye

| Konu: Geri: DİLA & TARIK su & çiçek Cuma Nis. 23, 2010 4:40 pm | |
| yiğithalime adına çokk tşk ederim dedki videoyu beynen herkesten allah raı olsun dediiiii |
|